Michael Myles

Zoon van een Schotse vader en Nederlandse moeder. Studeerde Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Is nu Projectleider Mobiliteit bij Groningen Bereikbaar. Doet binnen de VVD de opleiding Masterclass en is bestuurlijk verantwoordelijk voor de Permanente Campagne. Is een verwoed sportvlieger en ontwikkelde van daaruit een breed gezichtsveld. Het vermogen tot overzicht en een gezonde helicopterview is daar het logische gevolg van.

 

Michael heeft vanuit zijn professie een gerichte belangstelling voor ruimtelijke omgeving, bereikbaarheid en mobiliteit. Kan dat ook goed politiek vertalen. Mede vanwege zijn ruime bestuurlijke ervaring: het Jonge Ambtenaren Netwerk Noord-Nederland en de adviesraad van een Woningcorporatie. Een bijtertje, een doorzetter, iemand die zich blijvend wil ontwikkelen. Voelt zich (mede) verantwoordelijk voor z’n leefomgeving en wil daar graag actief een steen aan bijdragen.


Woont samen met vriendin in Leek. En vindt thuis de mooiste plek op aarde. Maar mag ook graag in het bos wandelen en daarbij een goede kop koffie of kop warme chocolademelk drinken. Tenminste…, als hij niet in de lucht hangt om de Provincie Groningen van enige afstand te overzien.